Resurse, Ghiduri și Știri din Domeniul Imobiliar

Expert Imobiliar

Dăm START-ul vânzărilor pentru al 2-lea bloc din ansamblul rezidențial Ruth Residence

Agenția “Imobiliare Rădăuți” împreună cu dezvoltatorul imobiliar ce stă în spatele construcției ansamblului rezidențial Ruth Residence începe vânzarea apartamentelor din cel de-al 2-lea bloc, după ce primul bloc din cadrul ansamblului rezidențial Ruth Residence este vândut în proporție de 95%.

Situat în municipiul Rădăuți, inima unei zone cu dezvoltare rapidă, noul bloc aduce oportunități unice pentru cumpărători oferind acces la facilități moderne și la standarde înalte de calitate a construcției. Designul modern și atent planificat al blocului este un alt factor care îl face să iasă în evidență, atrăgând atenția cumpărătorilor interesați de locuințe moderne și confortabile.

Apartamentele disponibile la vânzare în noul bloc sunt dotate cu caracteristici premium, cum ar fi finisaje de calitate, sisteme moderne de încălzire și răcire, precum și acces la internet de mare viteză. Fiecare apartament este proiectat astfel încât să maximizeze spațiul de locuit și să ofere un mediu confortabil și primitor pentru toți cei care locuiesc acolo.

Dacă ești în căutarea unei locuințe sau a unei investiții imobiliare de calitate, noul bloc din acest ansamblu rezidențial este cu siguranță alegerea potrivită. Cu oportunități unice și acces la facilități moderne, blocul oferă cumpărătorilor oportunitatea de a investi într-o locuință care va crește în valoare în timp.

Nu pierde șansa de a fi unul dintre primii proprietari al unuia dintre apartamentele din ansamblul rezidențial Ruth Residence. Completează ACEST FORMULAR pentru a programa o vizionare și a afla mai multe despre acest bloc din ansamblul rezidențial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.