Resurse, Ghiduri și Știri din Domeniul Imobiliar

Expert Imobiliar

Despre Imobiliare Podcast cu Eduard Neacșu, invitat Werner Tiron

Astăzi, lansăm cel de-al 2-lea episod din proiectul “Despre Imobiliare Podcast cu Eduard Neacșu”, invitatul nostru special este Werner Tiron, inginer constructor specializat în restaurarea de monumente istorice.

Werner Tiron a făcut parte din proiecte importante de restauratre, precum Mănăstirea de la Sucevița sau Cetatea de Scaun a Sucevei. Acest podcast a fost o oportunitate unică de a afla mai multe despre experiența sa și despre construcția în general.

Werner a povestit despre evoluția sa și despre cum a ajuns să devină un inginer constructor specializat în restaurarea de monumente istorice. El a discutat despre provocările pe care le-a întâmpinat în timpul proiectelor sale și despre cum a reușit să depășească aceste obstacole.

Inginerul constructor a împărtășit cu ascultătorii câteva dintre cele mai de anvergură proiecte la care a lucrat, printre care Mănăstirea de la Sucevița și Cetatea de Scaun a Sucevei. De asemenea, el a vorbit despre proiectul lui de suflet și despre cum a reușit să îl ducă la bun sfârșit. Un alt subiect interesant discutat în podcast a fost despre problemele pe care le întâmpină în relația cu angajații săi. Werner a vorbit despre cum își alege echipa și despre cum îi motivează să lucreze la cele mai înalte standarde.

El a dezvăluit, de asemenea, opinia sa personală despre urbanismul din Rădăuți și despre ce contează cel mai mult la o construcție, fie că este vorba despre o casă sau un bloc. Werner a discutat despre diferențele dintre construcțiile pe cadre și cele din zidărie și despre avantajele și dezavantajele fiecărei metode. Un alt subiect discutat în podcast a fost despre prețul construcțiilor în ultimii ani. Werner a oferit o comparație între prețul construcției în 2010 și cel din 2023 și a discutat despre diferențele dintre blocurile noi și cele vechi.

În încheierea podcast-ului, Werner a explicat de ce apar fisurile în clădiri și a discutat despre diferențele dintre fisurile de structură și cele de la glet tencuială. El a oferit sfaturi utile despre cum să prevenim apariția fisurilor și despre cum să le reparam în mod eficient.

Podcast-ul de astăzi a oferit o privire interesantă și informativă asupra experienței lui Werner Tiron și a provocărilor din construcții în general. Dacă ești pasionat de acest domeniu sau pur și simplu vrei să afli mai multe despre acest subiect, acest podcast este cu siguranță unul de ascultat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.